ATT DRIVA ANLÄGGNING PÅ EN Ö HAR SINA SIDOR

En av dem är dyra varuleveranser. För här fungerar det inte som en fastlandsrestaurang där lastbilen kör maten fram till lastbryggan. Nej, här lastas alla varor om till en Waxholmsbåt i Stockholm som tar dem ut till vår ångbåtsbrygga där vi får hämta det.
Hemlagad-citronmarmelad-till-frukost-på-Äventyrens-ÖDe här båttransporterna kostar pengar. Så mycket pengar att när restauranggrossisterna som vi handlar av skickar felleveranser, så blir det dyrare för dem att ta tillbaks det än att låta oss behålla det.

Vi har fått massor av roliga överraskningar på det sättet! :)
En gång fick vi två femkiloslådor med världens dyraste kött till exempel. Ni vet de där köttet där djuren matas med öl och får massage för att köttet ska bli mört och fint.
Nu senast var det 10 kg citroner som blev en underbart god citrommarmelad!
Den får du smaka till frukost nästa gång du kommer!

Välkommen!

Speak Your Mind

*