Dahlström & Partners Vår Kompetens Snabbfakta Äventyrens Ö/Dahlström & Partners tackar kunder & uppdragsgivare

Om oss


Vi startade Äventyrens Ö mitt i den stora baksmällan efter 80-talet. 17 år i mötes- och turistnäringen hade gjort oss lite mätta på personalsammankomster vars främsta sociala syfte var att hälla i gäster, medarbetare och leverantörer alkohol. Vi var själva trötta på temafester, silverkandelabrar och stärkta linnedukar. Vi provade att sätta folk runt en lägereld ute i skogen istället.

Och för första gången såg vi människor mötas....

Vi såg hur människan under arbetsuniformen tog form. Vi såg och hörde de formella rollerna sättas ur funktion.
Och vi såg grupperna komma närmare varandra för att lite trevande börja utveckla något som kunde liknas vid en "vi-känsla". Vi hade själva funderat på varför märkliga och ofta starka saker inträffat i relationerna i våra egna arbets- & ledningsgrupper under de 17 åren. Nyfikenheten drev oss till studier och undersökningar.

När vi startade undrade många etablerade utbildare vad vi höll på med. Idag har vår metodik och pedagogik väck stort intresse bland kunder, kollegor och utbildningskonsulter från hela Europa. Idag har vi bildat skola och utbildar vi våra konkurrenter över hela Norden.
Vintertid - när ön är stängd - reser vi idag över hela världen och genomför våra utvecklingsprogram ute hos kunder.

Idag vet vi vad som hände.
Idag vet vi varför det hände.
Idag vet vi att det var fler än vi själva som undrade.
Idag arbetar vi, tillsammans med 60 medarbetare, på en egen ö i Stockholms Skärgård.

Vi arbetar heltid med att förvandla ord som samarbete, respekt, förståelse, öppenhet, tillit och engagemang till verklighet.

Välkommen till Äventyrens Ö
Sören & Mimmi Dahlström