Program den 17 april på Äventyrens Ö

Program den 17 april på Äventyrens Ö

Kl: 09.00  Avgång med båt från Strömkajen i Stockholm

Kl: 10.30  Ankomst Äventyrens Ö välkomstsmörgås med nystekt strömming kaffe/te.   Samling och välkomstinformation.

Kl: 11.30   Doña Maria och Don Alejandro berättar om sig själva och sin kultur.
Om Inkaprofetian och varför de är i Europa.  Om hur vi kan leva i ett balanserat förhållande till oss själva och andra och varför det är viktigt just nu.
Inkaprofetian och Mayaprofetia kopplat till 2012. Vad handlar det om?
Frågestund

Despacho ceremoni – en urgammal tradition från Inkakulturen som vi alla kommer att vara delaktiga i.  

13.00       LUNCH och därefter egen tid på ön.

15.00       Avfärd med chartrad båt till Vaxholm varifrån det går bussar och båtar tillbaks till Stockholm 

OM DOÑA MARIA & DON ALEJANDRO:

Doña Maria är en “Altomisayoq” (healer of the high table), hon fick denna – den högsta kallelsen - efter att ha blivit träffad av blixten TRE gånger (!). Det ses inom den andiska kulturen som ett tecken på att naturen har valt henne till att genomgå den längsta och svåraste träningen en “Paqo” överhuvudtaget kan göra.  De finns de som säger att hon är den enda nu levande kvinnan i Anderna som är en riktig Altomisayoq. Som sådan anses hon vara den höst utvecklade kategorin Paqo/Healer/Mystiker, en som talar och kommunicerar direkt med de heliga bergsandarna i Anderna. Hon sägs också vara en av de få i världen som bemästrar konsten att materialisera energier och andar.

Don Alejandro är lillebror till Doña Maria och ålderman från Kiko, Q’erofolkets provins högt uppe i Anderna.  Liksom sin syster är han ättling i rakt nedstigande linje till Inkafolket. Han påbörjade sin utbildning till Pampamisayog – ”Keeper Of the Earth” i unga år. Han började tidigt att arbeta som healer i sin provins och är också en högt aktad lärare, specialiserad på att arbeta och utveckla den mjukhet vi alla bär inom oss, vår kvinnliga sida.

ANMÄLAN, PRIS & VILLKOR
Via mail till info@aventyrenso.se senast den 7/4
Pris: 600:- inkl moms
I priset ingår: Välkomstsmörgås med kaffe, möte och seminarie med Doña Maria och Don Alejandro, lunch samt despacho-ceremoni.

OBSERVERA!
Antalet platser är begränsat så "först till kvarn". Vi skickar betalningsvillkor när vi fått din anmälan och bekräftar bokningen när betalningen kommit oss tillhanda.

Anmälan bekräftas när betalning kommit oss tillhanda. Dock senast den 12/4