NÅGRA AV OSS SOM JOBBAR PÅ ÄVENTYRENS Ö

NÅGRA AV OSS SOM JOBBAR PÅ ÄVENTYRENS Ö

Ute på ön jobbar ett 60-tal personer med olika specialinriktningar. Vi är kockar, administratörer, äventyrs- och/eller vildmarksguider, ledarskapskonsulter specialiserade på gruppdynamik och konflikthantering, vaktmästare och klätterguider.

Här är några av alla dem du träffar ute på Äventyrens Ö:

MAYA DAHLSTRÖM

Maya är utbildad skidlärare men har nu sadlat om och är sedan två år ansvarig för all bakning på ön. Det är hon som levererar våra uppskattade konferensbröd och desserter. Hon ser också till att alla ni som är allergiker får bröd som smakar lika bra som det vanliga brödet,

Hösten 2015 började hon vidareutbuilda sig på Culinary Arts Academy i Schweiz. Kursen hon läser där har det lockande namnet: Pastry and Choclate Arts. 
 

  LINDA ANDERSSON

Linda ansvarar för vårt kök. Hon är - tillsammans med    Maya - en av de medarbatarna på ön som våra  gäster uppskattar allra mest!

Linda smyger ofta in helvegetariska maträtter - för att det är bra för såväl miljön som våra kroppar. Och de som en gång ätit hennes vegmat beställer det alltid igen! 

MY DAHLSTRÖM

My är utbildad skidlärare som i vintras arbetade som Event Producent på Skistar. Sommartid är hon, tillsammans med Marcus, verksamhetskoordinator hos oss. 
My är också en av dem du kommer att träffa ute på ön som energifylld värd och aktivitetsledare. Hon brinner för skidåkning och skärgården sommartid. Du träffar henne i våra Kick Off program
My har två bloggar och den som handlar om sommaren på ön hittar du här 

 

 

ROBIN MILD

Robin var i vintras skidskolechef i Åre Björnen. Sommartid är han sedan flera år projektledare och aktivitetsvärd ute på ön. Robin har flera klättrarmeriter i bagaget och arbetar ofta med vår program på hög höjd.
Som scout rör han sig vant i naturen och brinner för skidåkning och segling. Robin jobbar med höghöjdsaktiviteter och Kick Off.
Här är en video från Extrem NM (i utförsåkning) där han tävlade i maj 2011

  

 


RASMUS NILSSON

Rasmus är vår mästare på Icebreakers! Ingan kan som han få en grupp på 150 personer att leka och skratta tillsammans.
Rasmus har jobbat hos oss i många år och ägnar en stor del av sin övriga tid åt att ta hand om schalgerfestivalens artister runt om i Sverige.
Eftersom han är en man med många järn i elden, så hjälper han också många svensexor och möhippor i sin egen Fame Studios i Stockholm.

 

 

MIMMI DAHLSTRÖM

Mimmi är en av ägarna till Äventyrens Ö. Hon är marknads- och utbildningsansvarig. Mimmi jobbar med våra ledarskapskurser som varierar i längd mellan 3 - 25 dagar. Hon är specialiserad på gruppdynamik och konflikthantering och hjälper därför många grupper som kört fast i dåliga mönster. Därför hittar du henne ofta ute på ön med våra teambuilding grupper
När hon inte jobbar med kurser och konsulting filar hon på hemsidan, slipar fönster eller åker skidor.

 
SÖREN DAHLSTRÖM

Sören är den andre ägaren till Äventyrens Ö. Han är VD och ekonomiansvarig. Sören arbetar också med våra ledarskapskurser. Liksom Mimmi är han specialiserad på gruppdynamik och konflikthantering, Han arbetar också för MGruppen där han som extern konsult genomför ledarskapskurser. 

När han inte håller kurser eller finns på vårt kontor, håller han reda på hantverkare och planerar underhåll av ön och fastigheter. Sören är - liksom de flesta andra på ön - en duktig skidåkare och spenderar så mycket tid han hinner på skidor i Åre eller nere i alperna.