SKÄRGÅRDSVINDAR

Dagen i dag har tillbringats på Strandvägen i Stockholm. Vi ställde ut på en liten minimässa där tolv anläggningar från Stockholms Skärgård fick en möjlighet att träffa varandras kunder.
Evenemanget kallades för Skärgårdsvindar och dagen bjöd på just det, ljumma skärgårdsvindar, smältande isar och en stor sol som kronan på verket. Sommaren är i antågande!

Arrangör var duktiga Hulya på Öppen Skärgård där vi alla är medlemmar. En stor
del av förarbetet inför ett sånt här evenemang handlar om att bjuda in ”rätt” kunder och idag hade vi verkligen lyckats! Den fantastiska lokalen i det lilla glashuset var fullt av intresserade, engagerade, vänliga och väldigt artiga kunder. Många var gamla bekanta och det är alltid lika kul att se dem!

De gick nogsamt runt och besökte samtliga utställare och jag tror att så väl de som vi utställare var
nöjda med dagen. (just nu – medan jag sitter och skriver får jag ett gulligt tackmail från en av dagens besökare 🙂 Kul! Det är inte ofta mässor väcker sådana reaktioner!)

Mässor är annars något jag ibland kan känna mg rätt skeptisk inför. Ifrågasätter ofta vad de egentligen ger? Men så här – i liten tappning och med noggrant utvalda besökare – är det ett fenomenalt forum för viktiga affärsmöten.

Tack Hulya och Öppen Skärgård för en kanondag!

Och du som läser det här (även om jag VET att många tycker det är lite läskigt att kommentera på bloggar. Det är helt ofarligt! Jag lovar!): Vad tycker du själv om mässor? Bu eller bä? Kommentera lite 😉

POST TAGS:
4 COMMENTS
 • Tina
  9 mars, 2011

  Detta var ett perfekt arrangemang. Lagom stort så att man hade möjlighet att prata med alla utställare. Fick med mig bra information från flera anläggningar.
  Stort tack för att jag fick möjlighet att besöka Skärgårdsvindar 🙂

 • Ulrika Alm
  9 mars, 2011

  Hej Mimmi!
  Ja vilken härlig dag det var igår och det var jätte kul med så många intresserade kunder. För oss som är en lite mindre anläggning är en mässa i denna tappning helt underbar. Både jag och Henrik, som jag driver Lyckhem med, är väldigt skeptiska till mässor då det är lätt att försvinna i mängden och det är svårt som besökare att orientera sig till det man verkligen söker.
  Kul att träffa dig och din man, hoppas det blir fler gånger, om inte innan så till hösten då nästa Skärgårdsvind sveper in 🙂

  Varma hälsningar
  Ulrika
  Lyckhem Skärgårdspensionat

POST A COMMENT