TACK COLDVISION FÖR NYA HEMSIDAN!

Medan Sören och jag var uppe i Åre och hälsade på My (vår dotter som på vintrarna jobbar som Event Producent på Skistar), så fixade Alex & Tanja på Coldvison Studios de sista detaljerna på den nya hemsidan.

Medan vi tog oss an en fantastisk tur på baksidan av Åreskutan, la de upp hemsidan live!

Nu återstår kanske en och annan justering men allt är i stort sett perfekt nu 🙂
Fler kategorier var det viktigaste när vi planerade för nya hemsidan. Så att ni alla hittar dit ni verkligen ska.

Vår stora utmaning är nu – liksom på alla tidigare versioner av hemsidan – att hjälpa er alla förstå den stora skillnaden mellan att leka – och att arbeta för att gruppen ska må bättre och bli mer effektiva. Bägge varianterna går ju numera under samma benämning: Teambuilding, vilket ju är ytterst förvirrande. Framförallt om man – som många ovana bokare – inte riktigt själv förstår vad som skiljer. En snabblänk här till programmen som gör att man trivs bättre på jobbet och är effektivare när man kommer hem. På ett sånt sätt att det håller i sig långt efter det att man kommit hem: Teambuilding på riktigt!

Hoppas att du gillar den nya sidan!

 

 

POST TAGS:
NO COMMENTS

POST A COMMENT