MÅNGA NYA GREJER

Tänk att det ska vara så svårt att få ny teknik att fungera!?
I samband med lanseringen av nya hemsidan, så fick vi också ett nytt system för nyhetsbrev. Ett system som minimerar risken för dubletter och skulle göra livet enklare för en sån som mig.
Enklare blev det inte! Åtminstone inte första gången.. Har väl aldrig lagt så mycket tid på att få ut ett nyhetsbrev?  Hoppas nu att det ser bra ut när det når er kunder och kontakter? Att det ser knasigt ut i min mail hävdar web-byrån beror på att det är fel i min Outlook. Hoppas att det är så..

Annars provar vi nu för första gången att bjuda in till ett privat event. Ett söndagsevent. Spännande! Mer om det strax.

Nytt är oxå Google Analytics. Ett program jag försöker förstå. Ett som ska ge mig mer kunskap om hur besökarna beter sig på hemsidan. Lite knepigt det också.

Kick Off och vi gör idag också ett gemensamt nyhetsbrevsutskick. Kul att samarbeta med dem eftersom jag också skriver krönikor där 🙂

Om du läser detta och har fått ett nyhetsbrev – kommentera gärna så att jag får veta hur det såg ut? Hade ni också ”fel på mail-programmet”?
Som jag?

 

NO COMMENTS

POST A COMMENT