Mötestorget-vår-praktikant-och-jag

MÖTESTORGET

Igår var vi på Kulturhuset Dennis (vår praktikant) och jag.
För andra året i rad arrangerades Mötestorget där. En dag där anläggningar och mötesköpare fick tillfälle att mötas.

Första halvan av dagen var en utställares dröm! Så mycket folk som ville prata med oss att vi inte hann med alla. Tyvärr fortsatte inte dagen på samma sätt. De sista två timmarna var det väldigt folktomt så utställarna förvandlade istället eftermiddagen till närverkande mingel. Bra det med!

Men som alltid – är det inte själva mässmötet som är det viktigaste, utan uppföljningen.  Och den startar om…fem minuter 🙂

Och Dennis – praktikanten, han läser vildmarksturism med äventyrsinriktning på en fantastiskt bra internatskola som heter Utsikten. Efter att ha varit hos oss en vecka stod han där med mig på mässan och betedde sig som om han jobbat hos oss hela livet!!
Imponerande!
Kul med duktiga praktikanter!

1 COMMENT
  • Sören
    6 april, 2011

    Inga ”hängande handskar” på den praktikanten:)

POST A COMMENT