FYLLD AV GLÄDJE!

Idag åt jag en middag jag nog aldrig kommer att glömma!
Middagssällskapet bestod av Doña Maria & Don Alejandro – bägge två ättlingar i rakt nedstigande led till Inkafolket. Med var också deras tolk Dennis, Monica som tagit dem till Sverige och Sören, min egen älskling.

De kom hit till Näsby Slott där vi just nu håller kurs för en efter-jobbet-middag kl:20.00
Maria är ungefär 87 år och hennes lillebror någonstans mellan 65 – 70. Tror man. De räknar nämnligen inte år. När jag frågade hur gamla hennes fem barn är så ryckte hon bara glatt på axlarna och sa ”det vet jag inte alls!”
Bägge två har skinande svart hår utan ett enda grått hårstrå.  De bor på 4.600 meters höjd i Peru och för att komma hem måste de vandra i fyra dagar och passera bergspass på 5.600 m.ö.h. Så det är nog ingen understatement och påstå att de är vältränade som få!?

Doña Maria är en “Altomisayoq” (healer of the high table), hon fick denna – den högsta kallelsen – efter att ha blivit träffad av blixten TRE gånger (!) Hon anses hon vara den högst utvecklade kategorin Paqo/Healer/Mystiker, en som talar och kommunicerar direkt med de heliga bergsandarna i Anderna. Hon sägs också vara en av de få i världen som bemästrar konsten att materialisera energier och andar.

Hon når mig till solar plexus och ikväll var hon som ett vilt yrvädersbarn! Vi lekte vid biljardbordet och hon skrattade mest hela tiden! De måste ha gjort något magiskt med mig också för jag känner mig fullständigt sprickfärdig av glädje!!

På söndag kommer de till ön för att berätta om ”Why living in healthy relations is so important right now”. De är ute på en resa och deras uppdrag är…..att rädda världen.

1 COMMENT
 • Myran
  13 april, 2011

  Mami! Jag visste inte att du skulle på middag med dem! Så jätteroligt!
  Min mobil har nästan inget batteri, och ikväll var vi över hos min granne som fyller år idag.. :)) Väldigt mysigt!

  Saknar dig, mindre än en månad till jag flyttar hem!
  Puss <3

POST A COMMENT