BUDSKAPET FRÅN ANDERNA

Igår var femte gången jag träffade Doña Maria och Don Alejandro. Två informationsmöten, en middag och en healing har föregått dagens möte. För varje gång jag haft förmånen att lyssna till dem lär jag mig lite mer. Det kommer lite information här och lite där.
Och för varje gång vill jag veta ännu mer.

Idag hade vi bett dem berätta om sin historia, om Inkaprofetian och om vad vi själva, var och en faktiskt kan göra för att hjälpa till. För just det egna bidraget i det som händer på jorden har jag faktiskt aldrig tidigare fått svar på. Det är också den mest förekommande frågan när jag har skrivit och berättat om dem. Vi hade också bett dem att länka sin profetia till Mayaprofetian och all den domedagsstämning som omgärdar den. (Ni vet det där om att Mayakalendern slutar den 21 december 2012 och att världen då skulle gå under).

Först, säger de: Jorden kommer INTE att gå under 2012! Det som Mayaprofetian förebådar händer JUST NU!  De säger att de är här för att hjälpa oss i den västerländska världen att leva i enlighet med naturen. ”Moder jord är sjuk. Vi behandlar henne inte som tidigare”. De talar om Japan och om jordbävningar, stormar och naturkatastrofer runt om på jorden. Att det är jordens sätt att ”rena sig själv”. Att vi lever i en förändringarnas tid. Jorden talar till oss och vi måste lära oss att lyssna!

Det MEST fascinerande för mig den här gången var – förutom deras oförställda glädje och lekfullhet (!! 67 och 86 år gamla/unga) var ändå vad vi själva kan göra för att bidra. För att återknyta våra band till naturen igen. För det är just det som är deras budskap.

För att lyckas återknyta det vi förlorat berättar de om allt det vi glömt. Och vad vi ska arbeta för att uppnå.

1. Förlåtelse. Lär dig att förlåta
2. Sluta projicera dina egna tillkortakommanden på andra människor
3. Vårda dina relationer
4. Se mer till gruppen och helheten än till dig själv. Släpp egot
5.  Lev mer i känsla än i tanken
6. Arbeta på att uppnå högre självinsikt/självmedvetenhet
7. Ta tillbaka din mjukhet, ”den du hade när du låg i din mammas mage”

Låter ungefär som en teambuilding/ledarskapskurs på Äventyrens Ö 🙂

Dagen avslutades med en vacker Despacho – en ceremoni för ”moder jord” (de betraktar jorden som sin moder, liksom alla andra ursprungsfolk).

Och när gästerna åkte hem sa Don Alejandro att de ville sjunga en sång för mig.
Sedan började de att leka med varandra.
Som ystra barn.
En 67 och en 86-åring!
Inser att jag måste hitta tillbaks och lära mig att leka igen.

 

Busiga Dona Maria & jag

 

 

 

NO COMMENTS

POST A COMMENT