HÄRLIG FEEDBACK!

Ja, ja. Jag VET. Man ska inte skryta.
Men ibland så händer saker som får en att spritta av glädje.
Ett möte jag  hade för ett tag sen var ett sådant tillfälle 🙂

Jag satt hos ett företag som ville ha oss som samarbetspartner i HR frågor.
De är själva väldigt duktiga och verksamma inom området ”omställning” men ville bredda sitt utbud. Vi talade om vad de ville ha av oss och det handlade bl.a. om att hjälpa grupper med problem, coacha kring frågor rörade ledarskapsutveckling och så ville de ha hjälp med teambuilding.
ALLTID när ordet ”TEAMBUILDING” kommer på tal, tar jag ett djupt andetag och börjar sedan prata. Ni som följt vad jag skrivit på bloggen, i krönikor och i artiklar vet varför. Och för er andra: så har vi fört ett korståg i 15 år för att försöka reda ut förvirringen kring ordet. Vad är egentligen teambuilding och vad är lek? Räcker det med att bygga fågelholkar eller göra samarbetsövningar för att det skall kunna klassas som teambuilding. VI tycker inte det! Men den här gången kom jag inte längre än till det djupa andetaget.
Han som bett mig komma log brett och sa:
”Mimmi! Du behöver inte säga det du nu tänkte säga. ”Så berättade han att han tidigare arbetat på ledarskapsinstitutionen  på Linköpings Universitet (där är de speciellt duktiga på just ledarskap och grupper). Han sa att de där beslöt sig för att göra en riktig genomlysning av den svenska teambuildingmarknaden. För att se hur många som verkligen hade ordentligt på fötterna och verkligen sålde det de utgav sig för att sälja. Han fortsatte:
-”Jag har läst vartenda ord du har skrivit. Varenda artikel som skrivits OM er. Ert företag var ett av de företag vi bedömde som allra mest kvalificerade i Sverige. Det är därför du sitter här idag Mimmi”

Efter det mötet svävade jag på små moln en lång stund.
För att vara helt ärlig – i flera dagar 🙂
Och så tänkte jag att man faktiskt också kan få skryta lite.
Men bara ibland.
Eller vad säger ni?

NO COMMENTS

POST A COMMENT