TOPP 10 SKITSNACKET OM CHEFER

Teambuilding för ett undvika skitsnack om varandra på jobbet är något vi ofta jobbar med.
Jag har skrivit om det förut – vad exakt det är vad vi baktalar varandra mest om på jobbet.
Nu finns det en undersökning till på samma tema: Topp 10-skitsnacket om våra chefer! Det är undersökningsföretaget Yougov som har kartlagt de vanligaste klagomålen vi har på våra chefer.  1010 personer deltog i studien och så här svarade de:
1.  Chefen lyssnar inte 54%
2.  Chefen är inkompetent 46%
3.  Chefen har dålig samarbetsförmåga 41%
4.  Chefen är orättvis 34%
5.  Chefen har dålig arbetsmoral 19 %
6.  Chefen är en besserwisser 19 %
7.  Chefen är egoistisk 18 %
8.  Chefen har ett hetsigt humör 14 %
9.  Chefen är negativ 12 %
10. Chefen är lat 11 %
Hårda bud!
Är du själv chef? Vad tror du att dina medarbetare säger bakom ryggen på dig?
Jag först!
För jag är inte bara bloggare jag är chef också 🙂 ..eller ledare.
Jag tror att de blir arga på mig när min kollega och jag (vi har delat ledarskap i företaget) ger dem olika direktiv. När jag säger en sak och min kollega en annan. För vi är inte alltid så ihop-snackade som vi borde vara. DET tror jag de retar sig mest på hos mig!
Och om du INTE är chef: Vad retar du dig mest på hos DIN chef?

NO COMMENTS

POST A COMMENT