KARRIÄRTIPS I VÅRTIDER

Kick Off! Så här års duggar de tätt. (Fast det egentligen borde kallas Kick Out just nu – inför semestrarna) Många historier berättas om bedrövligheter som händer på såna tillställningar och tidningarna älskar ofta att vältra sig i sådana skandalhistorier.
För ett tag sedan blev vi kontaktade av Kristian Borglund på Metro Jobb & Karriär – de ville vända på steken och istället tipsa om hur man kan använda företagets Kick Off till något som främjar din karriär.
Här kan du läsa hela artikeln som naturligtvis också innehåller Metroläsarnas värsta Kick Off minnen  

 

KARRIÄRTIPSEN INFÖR KICK OFFEN

 

1. Visa dina bättre sidor.
Många kickoffer är upplagda så att du och kollegerna ska få se nya sidor av varandra. Du kan vinna på att visa upp starka sidor och förmågor som du inte får använda så mycket i arbetet. Och passa på att knyta kontakter och prata med kolleger du inte pratar med annars.

2. Köp chefens syfte.
Om chefen har styrt upp ett särskilt kickoffprogram som syftar till att du och dina kolleger ska bli effektivare, är det ingen bra idé att själv ha inställningen att ni är där för att ha kul och festa. Olika agendor kan vara fullständigt förödande för din karriär. Ta reda på syftet – i förväg.

3. Lugnt med alkohol.
Det egentligen så självklart att det inte behöver sägas. För många glas kan få dig att säga och göra saker som du ångrar djupt morgonen därpå. Tänk på att ni är där på arbetstid, så de vanliga uppförandekoderna gäller.

Kul-Kick-Off-på´Äventyrens-Ö

NO COMMENTS

POST A COMMENT