Kick off i Stockholms skärgård!

KICK OFF MED ROLIGA AKTIVITETER I STOCKHOLMS SKÄRGÅRD

Ni kommer inte att bli besvikna om ni väljer att komma till oss på er nästa kick off! Faktum är att de flesta av våra kunder kommer tillbaks och det är ju ett ganska gott betyg. Miljön och möjligheterna du hittar här skiljer sig från allt du är van vid! Så börja läs!

Vi ligger 45 minuter från Stockholm C och 55 minuter från Arlanda.

KICK OFF PÅ ÄVENTYRENS Ö

Vi hade en vision när vi 1994 skapade Äventyrens Ö. Efter att ha arbetat på ”vanliga” konferensanläggningar och med megastora Kick Off  och events under många år ville vi något annorlunda. Något nytt.

Vi ville skapa en miljö som öppnade upp för nya kommunikationsvägar. Där roller och mönster sattes ur spel. Där fasaderna sänks och där man kunde vara sig själv och mötas som den man är. Inte som VAD man är.

Det har vi tusentals bevis för att vi faktiskt har lyckats med.

Så välkommen du också att uppleva varför en kick off i Stockholms skärgård just hos oss alltid får så höga utvärderingar!

LÄS MER HÄR

VARFÖR SKA VI VÄLJA JUST ER FÖR KICK OFF ELLER KONFERENS?

Oss ska du välja för konferenser som för er närmare varandra. För möten som öppnar sinnena och tar er bort från den vardagliga stressen.

1994 gjorde vi vår första Kick Off i Stockholms skärgård på en ö och såg att annorlunda saker hände med gruppgemenskapen och ”vi-känslan” ute i naturen. Det var en av anledningarna till att vi, ett par månader senare, startade Äventyrens Ö.

Vi gör inte så mycket reklam för oss eftersom 90 % av våra kunder kommer hit på rekommendation från någon annan, eller för att de varit här tidigare.

VAD PRESSEN HAR SKRIVIT OM OSS

KICK OFF PÅ ÄVENTYRENS Ö BJUDER
PÅ UNIKA VALMÖJLIGHETER!

Vi har ett 70-tal olika Kick Off aktiviteter att välja mellan.

  • Roliga Gruppaktiviteter.
  • Gruppstärkande workshops som passar på en Kick-Off.
  • Riktiga adrenalin-äventyr.
  • Teambuilding/Gruppcoaching.
  • Utomhusträning med Island Workouts.
  • Avkopplande Kick Off-aktiviteter.
  • Morgonyoga.
LÄS MER HÄR

Massor med glädje och tack

"Tack igen 😉 Massor med glädje och tack från kollegorna som är supernöjda med dygnet"

Richard Sjölin Coromatic

Detta var något som gav mersmak!

Spännande och roliga tävlingsmoment, jättegod mat, trevlig sommarmusik och andra aktiviteter, en jättemysig plats och sist men inte minst jättetrevlig, proffsig och underhållande personal! Jag och många med mig tyckte att detta var som en Lilla midsommarafton för oss.

Camilla Pettersson Vattenfall

KICK OFF FEEDBACK

Ett jättestort TACK för en alldeles underbar lördag! Spännande och roliga tävlingsmoment, jättegod mat, trevlig sommarmusik och andra aktiviteter, en jättemysig plats och sist men inte minst jättetrevlig, proffsig och underhållande personal!

Camilla Pettersson Vattenfall Service Syd AB

KICK OFF MED ÄVENTYRSBANA & ZIPLINE I STOCKHOLMS SKÄRGÅRD

Äventyrens Ö är ett namn som förpliktigar! Därför finns det naturligtvis både Äventyrsbana, Zipline, bergsklättring, Via Ferrata och en massa annat som sätter riktig fart på adrenalinet!

Vi byggde vår första säkerhetsgodkända Äventyrsbana redan 1996 och alla som jobbar på hög höjd hos oss har en gedigen säkerhetsutbildning för höghöjdsaktiviteter.

Äventyrsbanan används både för kick off i Stockholms skärgård och i personlighetsutvecklande program.

LÄS MER

FÄRDIGA KICK OFF PAKET

De flesta grupper som kommer till oss vill ha skräddarsydda upplägg. Dörr till dörr som innefattar både aktiviteter, mat, boende, bussar och båtar.

Men vi har också tagit fram några Kick off-paket för dig som vill göra det enkelt. Kanske kan de ge dig lite inspiration som vi kan bygga vidare på?
Där hittar du Energiboost-paketet, Konferenspaketet för livsnjutare och RIB-båtar i kombination med en magisk överraskning efter middagen som blir ett minne för livet!

Låt dig inspireras och kontakta oss om egna idéer och önskemål så fixar vi det också!

LÄS MER HÄR

FÖR DIG SOM BOKAR OCH PLANERAR
KICK OFF ELLER KONFERENS I STOCKHOLMS SKÄRGÅRD

Att boka en kick off i Stockholms skärgård ger dig hur många möjligheter som helst att bli hjälte på jobbet!
Men det finns också en del fallgropar.
Därför har vi sammanställt en sida just för dig!  Där hittar du många tips och trix om hur er vistelse hos oss ska bli riktigt lyckad.

Bland tipsen hittar du också en del unika möjligheter som vi erbjuder.
För vi är faktiskt en unik anläggning som aktivitets- och miljömässigt inte har någon motsvarighet i Sverige.

DU HITTAR DEM HÄR

KICK OFF I STOCKHOLMS SKÄRGÅRD