annorlunda-konferens-pa-aventyrens-oBÄTTRE MÖTEN

Möten är för viktiga för att bli dåliga! Här får du tips om hur ni kan skapa bättre möten.

Hur många dåliga möten har du varit på? Hur många gånger har du känt att mötet inte gett dig någonting?

Det kan vi hjälpa dig att ändra på!
Här hittar du ett antal kortare seminarier vars syfte är att skapa ökad självinsikt, gruppinsikt och därmed också bidra till att era framtida möten blir bättre. Seminarierna kan givetvis genomföras var som helst. Inte bara ute på Äventyrens Ö.

Även om platsen faktiskt är mer avgörande än du kanske tror när du har något viktigt att tala om.

Våra Kortare Workshops & Seminarier

Dra nytta av era olikheter! – Att vara olika är ibland ganska jobbigt. Ibland tycker vi bara att de som inte är som vi är ”konstiga”. Ibland leder det till konflikter och irritation och det försvårar många möten. Här får du göra ett skattning av din egen typ och du får lite tankar om hur du ska få dina möten med ”de andra” att flyta smidigare.

Hur reagerar du i stress? – Alla har behov och drivkrafter. Men vilka är dina? Och hur påverkar de ditt beteende? Och vad händer med sig när du upplever stress eller konflikter? Det här seminariet ger dig ökad självinsikt kring vad som egentligen får dig att reagera som du gör.

Får du tillräckligt mycket feedback? – Många uttrycker samma behov. Behovet av att få feedback. Att få bekräftelse på det jag gör och hjälp att växa och utvecklas. Men för att få feedback måste du också ge. Det här är ett seminarium där du lär dig enkla tekniker för att säga det svåra.

Från Puppa till Fjäril– Om vad som händer i er grupp. Och varför det händer. Om hur ni tillsammans kan utveckla er psykosociala arbetsmiljö för ökad trygghet och effektivitet.

Effektivisera organisationen! – Talar ni om det ni verkligen borde tala om? Känner ni varandra? Behöver ni verkligen känna varandra? Vad är egentligen betydelsen av att ”känna varandra”?