FÄRDIGA KICK OFF-PAKET & KONFERENSERBJUDANDEN

Här hittar du våra allra bästa erbjudanden för kick off & konferens

Visst vet du väl att naturen får oss att bli piggare och må bättre? Därför erbjuder vi flera paket där ni får dra nytta av det! Just när naturen är som allra vackrast!
45 minuter från Stockholm – nära men ändå så långt borta från vardagsstressen.

HALVDAGS KICK OFF MED CHILL & KUL AKTIVITETER FÖR 20 – 70 PERSONER

Det här programmet passar grupper i storleken 20 – 70 personer som vill ha en kul halvdags-kick off nära Stockholm.
Inled dagen med välkomstlunch innan aktiviteterna drar igång med roliga Icebreakers! Aktiviteterna fungerar bra för grupper mellan 20 – 150 personer och ni väljer mellan:
Wet Wet Wet Äventyrsspåret Vikingakamp  eller IQ-kampen (tryck på resp. länk för mer information)

Tidsåtgång aktiviteten: ca 2,5 – 3 timmar

Aktiviteterna genomförs utomhus oavsett väder & alla, oavsett ålder och fysiska förutsättningar kan tryggt delta i alla aktiviteter (utom Äventyrsspåret som kräver lite fysik och mod).

CHILL, MUSIK & CAVA
Koppla av med lite skön lounge musik och skärgårdens vackraste utsikt efter aktiviteten. På en klippa ovanför Furusundsleden ser du fartygen passera bara 100 meter från ön samtidigt som du njuter av att inte sitta därinne när man kan ha det så bra på en egen ö 😉

MIDDAG
Bar-B-Q grillbuffé bestående av kött, kyckling, olika sorters kryddade korvar, sallader, salsor och såser serveras i ”Bar Barbar” i Campen. Kaffe med kaka.
Småljug runt lägerelden ute vid långbord om vädret tillåter annars inne i våra storkåtor med plats för 80 personer vardera.

I paketet ingår:

 • Lunch vid ankomst
 • Eftermiddagskaffe med hembakt
 • Kåsa för dryck att ta med hem
 • Icebreaker för att höja stämningen rejält. Se mer info & kort film här
 • Stor BBQ-middag med dessert och kaffe/te
 • 2,5 timmar aktivitet med 1 guide/10 – 12 personer.
 • Chill i Energitanken
 • Vi hjälper er gärna att – som en service – boka bussar och båtar via våra samarbetspartners.

Pris: 1.335:-/person

VILLKOR: Priset är beräknat på 20 – 70 personer och moms samt vin/öl till middagen tillkommer. Erbjudandet gäller hela säsongen i mån av plats och kan inte kombineras med andra rabatter eller provisioner.

KOLLA OM VI HAR LEDIGT

 

Kick Off-paket halvdag nära Stockholm för 70 – 100 personer

ANKOMST
Vi möter er på öns ångbåtsbrygga och promenerar tillsammans upp till vår Base Camp där ni får kaffe/te och en rejäl macka samtidigt med lite välkomstinformation.

Vi rekommenderar att ni landar in där, ger gruppen lite tid att koppla av och njuta av naturen som ni då sitter mitt i. På ön finns ett lugn som gör att axlarna sjunker så fort man kliver iland.

KONFERENS
I vårt största konferensrum med plats för 100 personer. Där finns projektor, whiteboard och blädderblock. Parkettsittning/biosittning. Runt lokalen finna många härliga platser att sitta och grupparbeta på. Rekommenderar också ”Walk-and-talks” i den underbara naturen.

Här är några tips om hur man utnyttjar ön maximalt för att få en bra konferens. Läs här!

DAGS ATT DRA UPP TEMPOT MED EN AKTIVITET!
Innan ni startar er konferens bjuder vi på lite galna Icebreakers. Det är en serie korta, snabba lekar som mynnur ut i att ni delas in i lag om 10 – 12 personer. De lagen återkommer vi till.
Syftet med Icebreakers är att höja energinivån inför konferenspasset genom mycket gemensamma skratt. Se en beskrivning och film här! 

GRUPPAKTIVITET & TÄVLING
Vi har ju många olika aktiviteter men rekommenderar Äventyrsspåret med inslag av några av de populäraste grenarna från andra femkamper. Då blir det en bra mix där alla får komma till sin rätt. Lite utmaning, lite samarbete och mycket skratt. Läs mer här!. Varje lag om 10 – 12 personer har sin egen guide/värd som instruerar och övervakar säkerheten.

MIDDAG
Stor Bar-B-Q grillbuffé bestående av kött, kyckling, olika sorters kryddade korvar, sallader, salsor och såser serveras i ”Bar Barbar” i Campen. Kaffe med kaka.
Småljug runt lägerelden ute vid långbord om vädret tillåter annars inne i våra storkåtor med plats för 80 personer vardera.

HEMRESA
Båt hämtar och kör hem genom den sommarljusa skärgårdskvällen genom Waxholm och in till Stockholm. Resan tar 1,5 timme.

I paketet ingår:

 • Hela ön exklusivt helt för er själva!
 • Konferenslokal för 100 personer (block & pennor tar ni med er)
 • Icebreaker för att höja stämningen rejält. Se mer info & kort film här
 • En rejäl macka +  Kaffe/te vid ankomst, stor BBQ-middag med kaffe/kaka
 • Kåsa för dryck att ta med er hem
 • 2,5 timmar aktivitet med 1 guide/10 – 12 personer.
 • Vi hjälper er gärna att – som en service – boka bussar och båtar via våra samarbetspartners.

Pris: 970:-/person

VILLKOR: Priset är beräknat minimum 70 – 100 personer och moms tillkommer. Erbjudandet gäller hela säsongen i mån av plats och kan inte kombineras med andra rabatter eller provisioner. Moms tillkommer.

KOLLA OM VI HAR LEDIGT

 

Energiboost-konferensen

Bo och konferera i Sommarhemmet – ert egna hus med stor trädgård och utsikt över havet. kick-off-stockholm-med-roliga-aktiviteterNjut av solnedgången vid vattnet i 30 hängmattor, eller höj energinivån med en rolig aktivitet inför konferenspasset. BBQ-middag vid långbord runt lägerelden och skönt avslut i solnedgången vid badtunnorna eller i bastun med utsikt över vattnet.

45 minuter från Stockholm – nära men ändå så långt borta från vardagsstressen.

Och har du riktig tur så hittar du lite ramslök som du kan plocka med dig hem!

I paketet ingår:

 • Ett dygn i eget boutiqueinrett hus för 26 personer i 11 rum med stor trädgård och sjötomt
 • Konferenslokal
 • Varm nystekt strömmingsmacka med goda tillbehör. Kaffe/te vid ankomst, lunch med husmanskost, sallad och drycker, em-kaffe med ekologisk ö-producerad energibar från Peace by Pastry samt stor BBQ-middag och frukost
 • Avkoppling i våra 30 hängmattor
 • 2,5 timmar aktivitet med 1 guide/10 – 12 personer. Eller vedeldade badtunnor och sjöbastu upplysta av ett hav av marshaller efter middagen. Eller ett uppfriskande träningspass med Maxup som sätter igång energin innan konferenspasset börjar!

Pris: 1.995:-

VILLKOR: Priset är beräknat på 26 personer och moms tillkommer. Erbjudandet gäller den 10 maj – 26 juni i mån av plats och kan inte kombineras med andra rabatter eller provisioner. Moms tillkommer.

Varmt Välkomna önskar familjen Dahlström med medarbetare!

P.S. I mitten av maj blommar körsbärsträden och då ser det ut som i bröderna Lejonhjärtas Körsbärsdal ute på Äventyrens Ö D.S.
KOLLA OM VI HAR LEDIGT

Skärgårdskonferens för njutare

Passa på att njuta av sommaren riktigt länge!

Än har vi många varma sommarkvällar framför oss. FramföralltStockholm-Vår-bästa-kick-offalla vi som väljer att spenderar dem i Stockholms skärgård. Här håller nämligen det varma havet luften varmare mycket längre än inne på fastlandet.

Bo och konferera i Sommarhemmet – ert egna hus med stor trädgård och utsikt över havet. Njut av solnedgången vid vattnet i 30 hängmattor, eller höj energinivån med en rolig aktivitet inför konferenspasset. BBQ-middag vid långbord runt lägerelden och skönt avslut i solnedgången vid badtunnorna eller i bastun med utsikt över vattnet.

45 minuter från Stockholm – nära men ändå så långt borta från vardagsstressen.

I paketet ingår:

 • Ett dygn i eget boutiqueinrett hus för 26 personer i 11 rum med stor trädgård och sjötomt
 • Konferenslokal
 • Varm nystekt strömmingsmacka med goda tillbehör. Kaffe/te vid ankomst, lunch med husmanskost, sallad och drycker, em-kaffe samt stor BBQ-middag och frukost
 • Avkoppling i våra 30 hängmattor
 • 2,5 timmar aktivitet med 1 guide/10 – 12 personer. Eller vedeldade badtunnor och sjöbastu upplysta av ett hav av marshaller efter middagen.

Pris: 1.995:-

VILLKOR: Priset är beräknat på 26 personer och moms tillkommer. Erbjudandet gäller den 7 augusti – 15 oktober och kan inte kombineras med andra rabatter eller provisioner. Moms tillkommer.

Varmt Välkomna till Äventyrens Ö! önskar Sören & Mimmi Dahlström med medarbetare
KOLLA OM VI HAR LEDIGT

Ribbåtsutflykt med festmiddag och vedeldade badtunnor

Välkommen på en utflykt i skärgården med fokus på att koppla av och samla energi. Glöm alla utmaningar, all stress, alla ”måsten” och det ständiga flödet av information. Ett perfekt tillfälle för eftertanke där ni lär känna varandra på ett jordnära plan utan prestationer.

Börja med lite ”chill” i Energitankens hängmattor där man njuter som bäst Ribb-båt-och-middag-i-Stockholmav solnedgången. Sedan väntar en trerättersmiddag med nyttiga, närproducerade råvaror lagad utomhus på stora grillar och Murricapannor. Middagen serveras vid långbord i grönskan med utsikt över solnedgången och vattnet*. När middagen är över följer ni leden av brinnande eldar och marschaller ner till vattnet där rykande vedeldade badtunnor och bastu väntar. Båtarna tar er sedan genom sommarnatten tillbaka till Stockholm.

 • Tidsåtgång ca 7-8 tim, beroende på gruppens storlek och eventuella tillval.
 • ½ flaska vin eller 2 öl och kaffe/te efter maten.
 • Upplevelse utöver det vanliga.

Pris: Stockholm, ca 7-8h

10-12pers RIB 13 000:- samt 1400 – 2000:-/person.
13-24pers RIB 26 000:- samt 900 – 1600:-/person.
25-36pers RIB 39 000:- samt 800 – 1100:-/person.

Samtliga priser är exklusive moms.

För transporterna står Seasafari

I priset ingår naturligtvis all nödvändig utrustning så som flytoverall, flytväst och skidglasögon. Båtarna är dessutom alltid bemannade av två erfarna och certifierade besättningsmän.

Minimum 10 personer. Grupper 36 – 150 personer efter offert.

* Vid dåligt väder sitter ni runt lägerelden i våra stora lappkåtor.
KOLLA OM VI HAR LEDIGT