Självinsikt-gruppcoaching-teambuilding

Teambuilding-äventyrens-öDra nytta av era olikheter!

En workshop för er som tycker andra människor ofta är besvärliga

Vi människor är alla olika, något som både underlättar och försvårar i våra möten. Men vad är det egentligen som skiljer? Och hur kan jag lära mig att dra nytta av de olikheter som finns i vår arbetsgrupp?

Under 2 – 3 timmar får du en grundläggande inblick i ditt eget beteende och andras. En workshop som innefattar förläsning, egen personlighetsinventering och samtal i smågrupper. Kul, spännande och relationsutvecklande.

Ingår ofta i våra teambuilding program men kan också användas som inslag på Kick Off, möten och konferenser.

Bör genomföras inomhus.

Andra seminarier

  • Dra nytta av era olikheter! – Att vara olika är ibland ganska jobbigt. Ibland tycker vi bara att de som inte är som vi är ”konstiga”. Ibland leder det till konflikter och irritation och det försvårar många möten. Här får du göra ett skattning av din egen typ och du får lite tankar om hur du ska få dina möten med ”de andra” att flyta smidigare.

 

  • Hur reagerar du i stress? – Alla har behov och drivkrafter. Men vilka är dina? Och hur påverkar de ditt beteende? Och vad händer med sig när du upplever stress eller konflikter? Det här seminariet ger dig ökad självinsikt kring vad som egentligen får dig att reagera som du gör.

 

  • Får du tillräckligt mycket feedback? – Många uttrycker samma behov. Behovet av att få feedback. Att få bekräftelse på det jag gör och hjälp att växa och utvecklas. Men för att få feedback måste du också ge. Det här är ett seminarium där du lär dig enkla tekniker för att säga det svåra.
  • Från Puppa till Fjäril – Om vad som händer i er grupp. Och varför det händer. Om hur ni tillsammans kan utveckla er psykosociala arbetsmiljö för ökad trygghet och effektivitet.

 

  • Effektivisera organisationen! – Talar ni om det ni verkligen borde tala om? Känner ni varandra? Behöver ni verkligen känna varandra? Vad är egentligen betydelsen av att ”känna varandra”?