Kick-off-teambuilding-konferens-i-stockholms-skärgård

Kick Off-paket i skärgården

gruppaktiviteter-kick-off-pa-aventyrens-o-teambuildingFärdiga Kick Off-paket i Stockholms skärgård för företag som vill uppleva något riktigt annorlunda och komma närmare varandra.

Visst vet du väl att naturen får oss att bli piggare och må bättre? Därför erbjuder vi  ett paket där ni får dra nytta av det! Just när naturen är som allra vackrast!

ENERGIBOOST- KONFERENSEN

Bo och konferera i Sommarhemmet – ert egna hus med stor trädgård och utsikt över havet. Njut av solnedgången vid vattnet i 30 hängmattor, eller höj energinivån med en rolig aktivitet inför konferenspasset. BBQ-middag vid långbord runt lägerelden och skönt avslut i solnedgången vid badtunnorna eller i bastun med utsikt över vattnet.
45 minuter från Stockholm – nära men ändå så långt borta från vardagsstressen. Mat-och-dryck-på-äventyrens-ö

Och har du riktig tur så hittar du lite ramslök som du kan plocka med dig hem!

I PAKETET INGÅR:

 • Ett dygn i eget boutiqueinrett hus för 26 personer i 11 rum med stor trädgård och sjötomt
 • Konferenslokal
 • Varm nystekt strömmingsmacka med goda tillbehör. Kaffe/te vid ankomst, lunch med husmanskost, sallad och drycker, em-kaffe med  ekologisk ö-producerad energibar från Peace by Pastry samt stor BBQ-middag och frukost
 • Avkoppling i våra 30 hängmattor
 • 2,5 timmar aktivitet med 1 guide/10 – 12 personer. Eller vedeldade badtunnor och sjöbastu upplysta av ett hav av marshaller efter middagen. Eller ett uppfriskande träningspass med Maxup som sätter igång energin innan konferenspasset börjar!

PRIS: 1.995:-

VILLKOR: Priset är beräknat på 26 personer och moms tillkommer. Erbjudandet gäller den 10 maj – 26 juni i mån av plats och kan inte kombineras med andra rabatter eller provisioner. Moms tillkommer.

Varmt Välkomna önskar familjen Dahlström med medarbetare!

P.S. I mitten av maj blommar körsbärsträden och då ser det ut som i bröderna Lejonhjärtas Körsbärsdal ute på Äventyrens Ö D.S.

SKÄRGÅRDSKONFERENS FÖR LIVSNJUTARE

Passa på att njuta av sommaren riktigt länge!

Än har vi många varma sommarkvällar framför oss. Framförallt alla vi som väljer att spenderar dem i Stockholms skärgård. Här håller nämligen det varma havet luften varmare mycket längre än inne på fastlandet. Eget-hus-på-Äventyrens-Ö-konferens-i-Stockholms-skärgård

Bo och konferera i Sommarhemmet – ert egna hus med stor trädgård och utsikt över vattnet. Njut solnedgången vid vattnet i 30 hängmattor, eller höj energinivån med en rolig aktivitet inför konferenspasset. BBQ-middag vid långbord runt lägerelden och skönt avslut i solnedgången vid badtunnorna eller i bastun med utsikt över vattnet.
45 minuter från Stockholm – nära men ändå så långt borta från vardagsstressen.

I PAKETET INGÅR:

 • Ett dygn i eget boutiqueinrett hus för 26 personer i 11 rum med stor trädgård och sjötomt
 • Konferenslokal
 • Varm nystekt strömmingsmacka med goda tillbehör. Kaffe/te vid ankomst, lunch med husmanskost, sallad och drycker, em-kaffe samt stor BBQ-middag och frukost
 • Avkoppling i våra 30 hängmattor
 • 2,5 timmar aktivitet med 1 guide/10 – 12 personer. Eller vedeldade badtunnor och sjöbastu upplysta av ett hav av marshaller efter middagen.

PRIS: 1.995:-

VILLKOR: Priset är beräknat på 26 personer och moms tillkommer. Erbjudandet gäller den 7 augusti – 15 oktober och kan inte kombineras med andra rabatter eller provisioner. Moms tillkommer.

Varmt Välkomna till Äventyrens Ö!
önskar Sören & Mimmi Dahlström med medarbetare

Sommarfest i skärgården

Våren är festernas tid och vackrare festlokal än Stockholms skärgård är svårt att tänka sig!
Vi har många olika förslag som kan förgylla din sommaravslutning med kollegorna. Här är ett förslag om ni är lite fler:bad-i-solnedgången-konferens-i-skärgården

Sommarfestpaket för grupper över 80 pers:

 • Varm strömmingssmörgås med kaffe
 • Icebreakers
 • Rolig gruppaktivitet 2,5 timme
 • Grillmiddag med kaffe
 • Dragspelsdans på lövad dansbana vid vår vildmarksfestplats.

Läs vad en av förra årets deltagare tyckte om det här festupplägget! Mer Info»

Pris per person SOMMARFEST: 1.235:- (exkl moms)

Erbjudandet till detta pris gäller för grupper om min. 80 personer i mån av plats & till och med den 30 september.

Vi har kapacitet att ta emot flera hundra personer – så välkommen att slå oss en signal. Vi har arrangerat små och stora fester i över 20 år så vi vet förmodligen något du kan ha nytta av!

RIB-båtsutflykt med festmiddag & vedeldade badtunnor

Välkommen på en utflykt i skärgården med fokus på att koppla av och samla energi. Glöm alla utmaningar, all stress, alla ”måsten” och det ständiga flödet av information. Ett perfekt tillfälle för eftertanke där ni lär känna varandra på ett jordnära plan utan prestationer.

Börja med lite ”chill” i Energitankens hängmattor där man njuter som bäst av solnedgången. Sedan väntar en trerättersmiddag med nyttiga, närproducerade råvaror lagad utomhus på stora grillar och Murricapannor. Middagen serveras vid långbord i grönskan med utsikt över solnedgången och vattnet*. När middagen är över följer ni leden av brinnande eldar och marschaller ner till vattnet där rykande vedeldade badtunnor och bastu väntar. Båtarna tar er sedan genom sommarnatten tillbaka till Stockholm.

 • Tidsåtgång ca 7-8 tim, beroende på gruppens storlek och eventuella tillval.
 • ½ flaska vin eller 2 öl och kaffe/te efter maten.
 • Upplevelse utöver det vanliga.


Pris: 
Stockholm, ca 7-8h

10-12pers RIB 13 000:- samt 1400 – 2000:-/person.
13-24pers RIB 26 000:- samt 900 – 1600:-/person.
25-36pers RIB 39 000:- samt 800 – 1100:-/person.

Samtliga priser är exklusive moms.

För transporterna står Seasafari
I priset ingår naturligtvis all nödvändig utrustning så som flytoverall, flytväst och skidglasögon. Båtarna är dessutom alltid bemannade av två erfarna och certifierade besättningsmän.

Minimum 10 personer. Grupper 36 – 150 personer efter offert.

* Vid dåligt väder sitter ni runt lägerelden i våra stora lappkåtor.

Tips till sommarfesten

Asado Helstekt lamm och gris!
En av våra riktigt gamla specialiteter. Låt våra kockar göra Er sommarfest till något alldeles extra!

Vi grillar, styckar, trancherar och serverar hela lamm och grisar. Vi har all utrustning och levererar både kött och tillbehör om så önskas.

Vårt dotterbolag Asadomästarna har mer än 20 års erfarenhet av Asado.
Lämpligt för lite större grupper (minimum 40 personer)
Våra asdokockar har ansvarat för grill-arrangemang för upp till 3.000 personer. Kan kanske vara bra att veta för dig med stor bekantskapskrets!