KONFERENS I STOCKHOLMStips-till-dig-som-bokar-kick-off-och-konferens SKÄRGÅRD PÅ EN EGEN
Ö FÖR UPP TILL 150 PERS

ALLT DU BEHÖVER VETA FÖR ATT PLANERA DIN KONFERENS HOS OSS I STOCKHOLMS VACKRASTE SKÄRGÅRD

På den här sidan har vi samlat allt praktiskt du behöver veta för att bestämma dig för att det är just hit du ska komma för din nästa konferens i Stockholms skärgård!
Det unika med Äventyrens Ö är att allt finns under samma ”tak”. Allt du behöver finns redan här! Fantastiska värdar och entusiasmerande aktivitetsguider, rutinerade beteendevetare och mötesproffs hjälper dig att göra din bästa konferens någonsin!
Hoppas vi ses!

EN EGEN Ö FÖR KONFERENS I STOCKHOLMS SKÄRGÅRD

Äventyrens Ö ligger mitt i Stockholms vackraste Skärgård – 45 minuter från Stockholm C och 55 min från Arlanda. Här finns flera lokaler för din konferens. Den största rymmer 100 personer. Bar Barbar serverar nyttig, närproducerad mat utan e-ämnen. Vår vision är att öppna upp och med miljön och naturens hjälp skapa nya kommunikationsvägar. Här är det en cool och avslappnad stämning som gäller. Miljön på ön bjuder in till det. På kvällarna sprakar lägereldarna och folk samlas runt dem för att umgås på ett sätt som man normalt inte gör när man är på företagsevent.

SNABBFAKTA KONFERENS I STOCKHOLMS SKÄRGÅRD

 • Hur bor man?
 • Hur många bäddar finns det?
 • Hur stora konferenslokaler finns det?
 • Hur kommer man dit?
 • Hur fungerar det med mat & dryck?
 • Var ligger det? Stockholms skärgård är stor.
 • Är det öppet året runt?
 • Hur många jobbar där?
 • Kan jag komma dit med en skolklass?
LÄS MER HÄR

Fantastisk plats!

Platsen har nog en stor del i resultatet av kursen också för man känner sig lugn, trygg och harmonisk. Otroligt vackert!

Deltagare ledarskapskurs Sjöfartsverket

Tack för en fantastisk vecka!

Perfekt! Allt som man kan tänkas behöva finns. Att sova i lappkåta tillsammans med gruppen fick oss att bli ännu mer sammansvetsade.

Victor Persson Skanska

Gyllene ställe!

Allt har en mening och det känns så välstuderat och välmenat.

Kursdeltagare ledarskapskurs

HUR BOR MAN?

Här finns ett urval av olika boenden för din konferens. Allt från små mysiga röd/vita stugor som är så typiska för Stockholms skärgård – till boutiqueinrett eget hus för 26 personer. Och sist men inte minst: runt lägerelden i våra stora kåtor! Är man många så utnyttjar man allt. Vill man vara helt för sig själva är Sommarhemmet ett bra alternativ. Där finns också en konferenslokal.

LÄS MER HÄR

FINNS DET KONFERENSLOKALER?

Den största konferenslokalen på Äventyrens Ö rymmer 100 personer i parkettsittning. Där finns också två grupprum. I Sommarhemmet finns en lokal för 26 personer och sällskapsrummet med de blå/vita sofforna används ofta som grupprum. De flesta av våra gäster tar dock tillfället i akt att faktiskt njuta av att de är på konferens i Stockholms skärgård genom att använda bryggor, soldäcket eller en vacker äng.

LÄS MER HÄR

VAD SERVERAR NI FÖR MAT PÅ VÅR KONFERENS?

När ni är här ingår alltid helpension och nybakat till fikat. Som sig bör i Stockholms skärgård så välkomnas ni alltid med Äventyrens Ö:s legendariska nystekta strömmingsmacka till välkomstkaffet! Mycket av det som serveras är närodlat. Så närodlat att vi faktiskt har plockat det runt knuten! Gästerna väljer nästan alltid vår stora Bar-B- Q buffé till någon av middagarna. Av miljöskäl serverar vi så ofta vi kan (och gästerna vill) vegetariskt till lunchen. My:s vegetariska zuccinipasta är många stammisars absoluta favorit!

LÄS MER HÄR

ANLEDNINGAR ATT KOMMA HIT

 • Vi vill ha personlig service och personal som får oss att känna oss riktigt välkomna.
 • Vi vill underlätta för möten mellan människor i en miljö som sätter roller och mönster ur spel.
 • Vi vill hitta en miljö som öppnar upp nya kommunikationsvägar.
 • Vi vill ge alla en möjlighet att lära känna varandra på nya sätt.
 • Vi vill ge alla en möjlighet att koppla av mellan våra konferenspass och njuta i den vackra miljön som Stockholms skärgård erbjuder.
 • Vi vill hitta en avstressande miljö där vi kan tanka lite ny energi.
 • Vi vill att alla ska vara på samma ställe och inte kunna dra vidare på kvällen.
 • Vi vill väva in aktiviteter i vår konferens där vi får skratta och ha kul tillsammans.
 • Vi vill väva in aktiviteter som gör att vi fungerar bättre när vi kommer hem.
 • Vi vill kliva av Stureplansvärlden för en stund.

INFÖR DIN KONFERENS HOS OSS

Att komma ut till oss i Stockholms skärgård skiljer sig en del från att komma till en vanlig konferensanläggning. På andra ställen går man in i ett hus och utomhusvistelsen begränsas ofta till en promenad på lunchen. Här är du ute mycket mer och du kommer att promenera mycket i naturen och längst våra stränder. Måltiderna serveras i Base Camp där de flesta väljer att sitta utomhus även om vi alltid dukar upp, under tak runt lägerelden inne i kåtorna. Vårt miljöarbete innebär också att vi försöker minimera våra egna transporter. Det ställer en del krav på vad du behöver packa ner.

LÄS MER HÄR

LÄS MER OM OSS HÄR