Äventyrens-Ö-värderingarDataskyddspolicy

I år träder den nya dataskyddsförordningen (GDPR) i kraft i hela Europa. Den nya lagen ersätter personuppgiftslagen (PUL)

Vi skyddar dina personuppgifter

 

Det är viktigt för oss på Äventyrens Ö att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Därför är vi öppna med hur vi samlar in, behandlar och delar med oss av den information som vi sparar om dig hos oss.

Vi säljer aldrig dina personuppgifter till andra företag.

Vilka personuppgifter rör det sig om?

Personuppgifter är all information som kan användas för att identifiera en enskild person. Exempel på detta kan vara grundläggande uppgifter om dig som namn och kontaktuppgifter, men även dina tidigare bokningar, förfrågningar och offerter du fått av oss.
Däremot ber vi aldrig om personnummer och lagrar således aldrig heller några sådana.

Vi ser till att dina personuppgifter alltid är skyddade hos oss, och att behandlingen följer både gällande dataskyddsregler, interna riktlinjer och rutiner.

Här beskriver vi hur och varför Äventyrens Ö behandlar dina personuppgifter, samt vilka rättigheter du har.

HUR DINA UPPGIFTER HAMNAT HOS OSS

De uppgifter vi har om dig har vi fått då du antingen har

  • uttryckligen bett om att vi ska hålla dig uppdaterad om vår verksamhet
  • begärt offert från oss
  • bokat arrangemang
  • besökt oss på mässor och lämnat ditt visitkort
  • varit kursdeltagare på någon av våra ledarskapskurser
  • besökt oss på workshop eller på annat sätt aktivt kontaktat oss

 

VI SPARAR DINA UPPGIFTER FÖR ATT KUNNA GE DIG BÄTTRE SERVICE

Det vi sparar i vårt register är namn, företag, mailadress och ibland telefonnummer och postadress till din arbetsplats. Vi sparar också offerter och bekräftelser du fått av oss.

Många av er hänvisar ofta till program ni tidigare gjort när ni varit hos oss som ni vill boka igen. Därför sparar vi din historik för att smidigare hjälpa dig till samma typ av upplevelse igen.

Vi använder endast din mailadress för att skicka ut nyhetsbrev om vår verksamhet.

Om du inte längre vill ha nyheter från oss kan du klicka på länken i det senaste nyhetsbrevet.

Vill du att vi tar bort all sparad information om dina bokningar och offerter – maila oss här så tar vi bort dig ur registret och meddelar dig när så är gjort.

I övrigt hopps vi att du även i fortsättningen vill läsa tips, nyheter och uppdateringar om Äventyrens Ö

Med vänliga hälsningar
Äventyrens Ö den 7 maj 2018
Familjen Dahlström