Team Member – Mimmi Dahlström

Mimmi-Dahlström-Äventyrens-Ö

MIMMI DAHLSTRÖM

Mimmi är nog en av Sveriges mest rutinerade teambuildinghandledare med många meriterande resultat.
Hon är också UGL-handledare sedan 1998 med över 150 genomförda UGL-kurser i bagaget.
Driver också Åre Ledarskapsakademi som startades i mars 2012.

Mimmi har efter 18 år i ledningsgrupper inom näringslivet sadlat om och arbetar sedan 1994 heltid med utveckling av grupper och ledare. Certifierad UGL– och THE Handledare (The human Element). Licensierad användare av MBTI – Meyers Briggs Type Indicator, IDI – Interpersonal Dynamics Inventory, SDI – Strenght Deployment Inventory & FIRO Element B.

Mimmi har tillsammans med Sören utvecklat ett stort antal ledarskapskurser som varierar i längd mellan 3 – 25 dagar. De mest välkända är: Kurs i Grundläggande Ledarskap KGL, Avancerat Ledarskap – AL, Basic Leadership, Building High Performing Teams och Growing as a leader.

Real name:  Mimmi Dahlström

Website:  www.aventyrenso.se

Email: mimmi@aventyrenso.se

Phone:  08 540 881 16

Skills:  Ledarskap, konflikthantering & gruppdynamik

MINA DAGAR PÅ ÄVENTYRENS Ö

Att driva en av Sveriges mest miljövänliga anläggningar förpliktigar. Det gör mig också till deltids-trädgårdsmästare. Så jag tillbringar mycket tid i komposterna. Men min egentliga titel är utbildnings- & marknadsansvarig.
Så här ser mina dagar på ön ut. Ungefär.

SKJUTER UPP GREJER SOM JAG BORDE GÖRA 0
FÖRBEREDER FÖR KOMMANDE KURSER & SKÖTER ODLINGARNA 0
FIXAR MED VÅRA SOCIALA MEDIEKONTON & HEMSIDAN 0
HANDLEDER KURSER 0
ledarskapsutveckling-på-äventyrens-ö

Att ni bryr er om oss så mycket

Sanslöst inspirerande och imponerande hur kompetenta ni är! Hur ni har gjort det här så länge men ändå bryr er så mycket om oss! Obeskrivligt värdefullt.

Simon Strandevall

A New Earth

Om ni någon gång undrar huruvida ni har gjort något värdefullt och meningsfyllt i era liv Sören & Mimmi, så kan ni med gott samvete luta er tillbaks med vetskapen om att ni har bidragit till en bättre värld. Ni är en bidragande orskak till att "a new earth" faktiskt är möjligt!

Simon Strandevall Skanska

Mimmi feedback

Väldigt bra upplägg och relevanta moment. Du har en bra förmåga att känna av gruppen och ge alla tid att verkligen förstå det vi håller på med. Jag ser verkligen fram emot nästa träff!

Affärsområdeschef TV4

TEAMBUILDING FEEDBACK

Så väl som jag har lärt känna kollegorna - och under så kort tid - är faktiskt helt otroligt. Trodde aldrig att det gick att bli så tajta och trygga så snabbt. Det tolkar jag som att kursledningen verkligen vet vad den gör; i vårt fall du, Mimmi.

LEDARSKAP FEEDBACK

Jag vill framföra mitt stora tack till dej Mimmi och till dej Sören för en som ni förstår en mycket stor och känslosamm kurs. Detta är den i särklass bästa kurs som jag varit på och upplevt,jag förstår att det kommer att ta tid för mej att landa vilket jag har framfört till min personalchef och fått stor förståelse för.

Finanschef Handelsbanken

Power-Track-Outdoor-Teambuilding

PRATA MED MIG OM

  • Hur grupper fungerar – och varför
  • Hur man får grupper att fungera bättre och mer effektivt tillsammans.
  • Hur man bygger trygghet i grupper
  • Hur man löser små och riktigt stora konflikter
  • Hur man beter sig som ledare i kniviga situationer
  • Hur jag som ledare kan påverka min egen grupp
  • Hur jag kan utveckla mig själv som ledare
  • Hur man jobbar långsiktigt med sin grupp

Mimmi är licensierad användare av SDI Premier Edition, FIRO Element B och MBTI- Meyers Briggs Type Indicator. Hon är också licensierad för UGL 2008 version 2010 och THE – The Human Element.

LÄS MER HÄR!