AKTIVITETER FÖR KICK OFF

Roliga gruppaktiviteter FÖR KICK OFF & KONFERENS

Den här sidan är för er som vill göra något roligare än att bara mötas. Kick Off-aktiviteterna här har till syfte att tillföra mycket eller lite energi beroende på vad du väljer. Skratt och gemenskap får du på köpet i alla programmen.

Aktiviteterna är uppdelade i Roliga grupp-aktiviteter, spännande adrenalinäventyr, avkopplande aktiviteter och tränings-aktiviteter.

..och samarbete. Jaa, här är det ”upp till bevis som gäller” för utan samarbete kommer ni inte att komma speciellt långt.

Är du på jakt efter att mer beteendevetenskapligt teambuilda gruppen?
Läs mer här istället 

Häftiga Äventyr för Kick Off eller konferens

Det här är en sida för dig som sitter och planerar nästa Kick Off, konferens eller kundaktivitet. Och som söker något som skapar minnen för livet.

Mycket eller lite adrenalin? Här finns något för alla. Utom för dig som söker risker. För oavsett vad vi gör – så sker det på ett sätt som sätter er säkerhet i första rummet.

Redan 1994 började vi att arrangera minnesvärda konferensupplevelser. Oftast i utomhusmiljö. På sommaren håller vi till i Stockholms Skärgård och på vintrarna gärna uppe i fjällen. Där är Åre favoriten.

Säkerhet

Avkoppling

Här finns lite förslag på hur du kan få tiden att stanna för ett ögonblick. Här är aktiviteterna för dig som egentligen inte vill ha några aktiviteter. För dig som helst vill bjuda dina kollegor och medarbetare på vila och avkoppling.

Hela ön i sig är avkopplande. Bara att kliva iland får axlarna att behagligt sjunka. Men vill du tillföra ytterligare en dimension så finns det lite att välja på.

Fitness Camp

Håll formen på kick offen och kombinera det med vårt hälsopaket.

Island Workouts startade på Äventyrens Ö sommaren 2017.
Det är en unik träningsanläggning i Stockholms skärgård med en 2km lång militärhinderbana, ett monstruöst utegym med alla de hårda redskapen som behövs för att få till det ultimata träningspasset!
Vi har även ett stort utbud av träningsformer så som HIIT(cirkelträning), Military training, Trailrunning, Box och mycket mer!