PACKAT OCH KLART!

Idag fick jag ett mail som sa ”Vi träffas på Vår Gård imorgon!”
Det var tur att just DET mailet hittade fram till mig. Jag hade nämligen förberett mig på en resa till Ekerö för att möta just den gruppen. Precis som vi bestämt när vi bokade in det i höstas.  Det hade annars kunnat bli ganska spännande. Gruppen i Saltsjöbaden och konsulten 5,5 mil därifrån  🙂
Fast jag brukar alltid stämma av dagen innan med beställaren. Så det hade nog uppdagats i alla fall.

Vår Gård ett par dagar däremot ska bli spännande! Har aldrig varit där förut men är mycket nyfiken. De har en fin hemsida och vi var i final tillsammans förra året i tävlingen Årets Ametist. En tävling där man utser mötesbranschens bästa hemsida.

Har noterat att branschen – inte helt överraskande – börjar ha synpunkter på Kanal 5:s Konferensresan.
I nästa nummer av Kick Off kommer en krönika som jag har skrivit om eländet.  Efter att ha sett ytterligare ett avsnitt så inser jag att det, högst sannolikt, inte blir mitt sista inlägg i debatten. Men en sak kan vi kanske konstatera redan nu: När Kanal 5 närmar sig med sina kameror är det bara att lägga benen på ryggen och springa!

NO COMMENTS

POST A COMMENT