Närproducerat-och-ekologisk-konferens-i-skärgården

Risken med närproducerad ekologisk mat på konferenser

För några år sedan kom en grupp ut till oss på Äventyrens Ö för för en mycket nogsamt planerad konferens. Att vi serverar nEkologiskt-och närodlat-på-konferens-Äventyrens-Öärproducerat och ekologisk mat var viktigt för dem. Syftet med deras konferens i Stockholms skärgård var att utveckla en bättre vi-känsla och ta fram nya arbetssätt som alla kunde ställa sig bakom.

Sommarhemmet var iordningställt och de ansvariga var på plats i god tid för att säkerställa att allt blev precis så perfekt som de ville.

Två timmar efter ankomsten hittar vi delar av dem strövandes i skogen. Sånt gör oss glada! För vi rekommenderar våra gäster att passa på att njuta av naturen och gärna lägga in walk-and-talks i programmen för vi vet hur bra sådana samtal oftast blir.

Till lunchen dök det upp folk med svampar som de ville att kocken skulle hjälpa till att tillaga.
Dag två var det alldeles tomt i konferenslokalen? Inga tecken på arbete. Inga tecken på att de ens varit där?
Till förmiddagskaffet fick vi syn på dem när de i spridda skurar kom ut ur skogen – parvis eller i små grupper. De berättade dels att hela skogen var full av bär & svamp men framförallt berättade de att de kastat hela konferensplaneringen i papperskorgen!
Istället hade de bestämt sig för att bara konferera ute i skogen. Bland svamp, blåbär och lingonris. Närproducerat-och-ekologisk-konferens-i-skärgårdenFörsta dagens samtal hade gett så mycket att de fortsättningsvis skulle göra så.

Utvärderingarna var en glädje att läsa.
Bästa konferensen någonsin!
Så bra samtal!
Lärt känna varandra på helt nytt sätt!
Underbar ö!
Mycket lättare att enas efter de promenaderna!
Så avkopplande att vistas i naturen!
Unik stressåterhämtning och – den bästa arbetsplanen någonsin med sig hem i bagaget!

…tillsammans med en massa svamp och bär.

NO COMMENTS

Sorry, the comment form is closed at this time.